KARLOVAC-GONG zvučna KUPKA

Sa radošću Vas pozivamo na još jedno zvučno putovanje u Karlovcu, u nedjelju, 20.10.2024. u dvorani Fit By Danijela, na adresi V. Mačeka 26, sa početkom u 18,00 sati.

Živimo u vremenu velikih izazova i zbog toga smo u stalnom traženju načina da se što bolje i kvalitetnije opustimo.

Kada smo opušteni osjećamo se zdravije, lakše se nosimo sa manje ugodnim situacijama, kreativniji smo, radni učinak nam je kvalitetniji, otvoreniji smo prema novim idejama i mogućnostima, komunikativniji smo…..kada smo opušteni….sretniji smo.

Poklonite sebi opuštanje i dozvolite si otpustiti sve što Vam više ne služi. Gong je instrument najjače transformacijske snage i najrezonantniji instrument na zemlji.  Kada smo izloženi zvuku Gonga, usporavaju se moždani valovi i mi ulazimo u stanje duboke opuštenosti. U tom stanju lakše otpuštamo napetost, brige, stres. Brišu se negativni zapisi i traume koje smo pohranili duboko u sebi. Pospješuje se cirkulacija krvi i limfe i povećava se životna energija. 

Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti, a može i vreća za spavanje i bočicu sa vodom.

Prilog: 20,00 €

Zbog ograničenog broja mjesta molim Vas da svoj dolazak najavite na mail visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Veselimo se ponovnom druženju

 

 

 

Detalji