O Višnji

Inicijacijom u I stupanj Reiki-ja 2004. god., Višnja je pokrenula svoju transformaciju. Već slijedeća godina donijela joj je velike promjene u život. Vegetarijanstvo, yogu i niz radionica bubnjanja, a sve s ciljem promjene svijesti i zdravijeg načina života. U siječnju 2007.god., nakon posjeta zvučnoj kupki s Gongovima, koju je vodila Milena Markovska iz Splita, započela je s učenjem sviranja Gonga. Susret s Gongovima označio je novi pravac u njenom životu. Postala je učenica Don Conreauxa, velikog majstora i učitelja iz New Yorka i od tada redovito posjećivala njegove seminare u Splitu, Zagrebu, a najčešće na Pohorju u Sloveniji.

Uz Gong je završila i tečaj zvučne masaže s himalajskim pjevajućim zdjelama kod Surane Mojce Malek. U međuvremenu je postala i Reiki majstor.

Željna znanja u radu sa zvukom, 2012. godine upisuje Peter Hess Akademiju i nakon četiri stupnja i supervizije, 2013. godine postaje certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže. Tu nije kraj njenom učenju, pa tako 2015. godine upisuje program za NLP praktičara, a nakon dvanaest godina prakticiranja Yoge u svakodnevnom životu, 2018. upisuje učiteljski tečaj za Kundalini yoga učitelja i postaje instruktorica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana cerificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

o nama1

Yoga, Reiki, Gong…, sve su to alati koji joj pomažu da na život gleda drugačijim očima. Svaki dan sve više osvješćuje sebe, svoje potrebe i želje. Strpljenju i toleranciji naučio ju je život, ali sada je to dobilo drugačiji predznak. Prije je to bilo trpljenje, a sada svjesno ulazi u svaku emociju. Više ništa ne planira. Stvari rješava kako joj nadolaze.

Iza Višnje je trideset sedam godina rada s ljudima (kroz posao u Banci koji je radila i iz kojeg je 2018. otišla u zasluženu mirovinu) i vjeruje kako sada, možda više nego ikad prije, u njoj ima snage i želje da kroz svoja životna iskustva, zvučne kupke, yogu i Reiki, pomogne drugima da osvjeste sebe i preuzmu odgovornost za svoj život, jer moć iscjeljenja je u svima nama.

Nije jednostavno prolaziti sve ove promjene i zato je Višnja neizmjerno zahvalna svojim sinovima, koji su joj nesebično i strpljivo davali podršku kada joj je to bilo najpotrebnije.

Ovo nije kraj njenim promjenama. One su tek počele…

o nama2