O Višnji

Svoju sam transformaciju pokrenula davne 2004. s ciljem promjene svijesti i zdravijeg načina života. Prvi alat koji mi je pomogao da krenem putem svjesnijeg života bila je inicijacija u Reiki. Nakon vrlo zahtjevnog životnog perioda tražila sam način da održim i poboljšam svoje psihofizičko zdravlje. Nakon posjete zvučnoj kupki s Gongovima 2007. godine, zaljubila sam se u njih na prvi pogled i na prvi zvuk.

Susret s Gongovima označio je novi pravac u mom životu. Iste godine započela sam učenje sviranja Gonga kod velikog majstora Gonga iz Amerike, Don Conreauxa.

Željna znanja i u stalnoj potrazi za dubljim pronalaženjem sebe prošla sam brojne seminare i inicijacije i tako postala certificirana Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, certificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

o nama1

Iza mene je trideset sedam godina rada s ljudima (kroz posao u Banci koji sam radila i iz kojeg sam 2018. otišla u zasluženu mirovinu) i vjerujem kako sada, možda više nego ikad prije, u meni ima snage i želje da kroz svoja životna iskustva, zvučne kupke, yogu i Reiki, pomognem drugima da osvijeste sebe i preuzmu odgovornost za svoj život, jer moć iscjeljenja je u svima nama.

Nije bilo jednostavno prolaziti sve ove promjene i zato sam neizmjerno zahvalna svojim sinovima, koji su mi nesebično i strpljivo davali podršku kada mi je to bilo najpotrebnije.

Ovo nije kraj promjenama. One su tek počele…

o nama2