GONG zvučna KUPKA i MEDITACIJA Ljubav prema sebi

Dragi svi,

 Sa radošću Vas pozivamo na još jedno zvučno putovanje u nedjelju 06.03.2022. u prostor Centra SHANTI u Karlovcu, na adresi Maksimilijana Vrhovca 10 sa početkom u 18,30 i 20,00 sati.

Ovu smo nedjelju odlučili posvetiti ljubavi prema sebi.  Da bi mogli voljeti druge, trebamo naučiti najprije voljeti sebe. U potpunosti se prihvaćati, odnositi se prema sebi sa poštovanjem i ljubaznošću i njegovati svoj rast i dobrobit. Osim načina na koji se odnosimo prema sebi, ljubav prema sebi obuhvaća i naše misli i osjećaje koje si upućujemo. Naše samopouzdanje, naše zdravlje, naš fizički izgled i naš uspjeh u znatnoj mjeri ovise o tome koliko volimo sebe. Prvi korak na tom putu je promjena starih misaonih obrazaca.

Poklonite sebi opuštanje i dozvolite si otpustiti sve što Vam više ne služi. Gong je instrument najjače transformacijske snage i najrezonantniji instrument na zemlji.  Kada smo izloženi zvuku Gonga, lakše se duboko opustimo. Usporavaju se moždani valovi i mi ulazimo u stanje budnog sanjanja, u kojem tijelo vodi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i duše i tamo pokreće samoozdravljenje.

Gong svojim zvukom i vibracijom potiče pozitivne procese u tijelu:

– duboko opušta

– harmonizira svaku stanicu u tijelu

– jača samopouzdanje, kreativnost i motivaciju

– oslobađa od negativnih obrazaca

– povećava vitalnost i životnu energiju

Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav.

Molim Vas da svoj dolazak obavezno najavite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti, a može i vreća za spavanje i bočicu sa vodom.

Prilog: 50,00 kn

Veselimo se ponovnom druženju

Detalji
 • Početak
  06/03/2022 18:30
 • Lokacija
 • Organizator
 • Adresa
  Centar SHANTI, Karlovac, Maksimilijana Vrhovca 10
 • Mobitel
  0995453375
 • Email
  visnja.bilen@gmail.com