GONG zvučna KUPKA-IVANIĆ GRAD

Dragi prijatelji zvuka,

Pridružite nam se u subotu, 26.06.2021. u Ivaniću, u prostoru Studia za pilates ISKORAK, ulica Krešimira IV 2 a, sa početkom u 16,00, 17,30 i 19,00 sati.

U ovim izazovnim vremenima dopustite si odmor za svoje tijelo, duh i dušu uz blagotvorne vibracije Gongova i tibetanskih zdjela. Oslobodite se napetosti i uspostavite ravnotežu koja je vaša izvorna priroda.

Gong kupka je jedan od načina na koji podižemo svoju vibraciju, a sa njom svoj imunitet, svoju svjesnost i širimo ljubav.

To je putovanje koje nam donosi duboki mir i podržava nas u namjeri da ostvarimo pozitivne promjene.

Gong svojim zvukom i vibracijom potiče pozitivne procese u tijelu:

-duboko opušta
-harmonizira svaku stanicu u tijelu
-oslobađa od napetosti i blokada u tijelu
-jača samopouzdanje, kreativnost i motivaciju
-oslobađa od negativnih obrazaca
-povećava vitalnost i životnu energiju

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti, a može i vreća za spavanje i bočicu sa vodom.

Prilog: 70,00 kn

Zbog epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen. Molim vas da svoj dolazak najavite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Veselimo se ponovnom druženju

Zvučna kupka je oblik meditacije u kojem sudionici leže ili sjede, u njima najugodnijem položaju. Svatko za vrijeme kupke prolazi kroz svoje jedinstveno iskustvo koje ovisi koliko je isti spreman i otvoren za prihvaćanje promjena.
Slušajući Gong, dozvoljavamo da zvuk ulazi u svaku stanicu našeg tijela i Duše i na taj način briše negativne zapise i traume koje smo duboko pohranili u sebi. Oslobađamo se stresa, depresije, strahova. Poboljšava se cirkulacija krvi i limfe.

Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav i povećava se životna energija.
Zvuk Gonga u čovjeku ostvaruje sklad na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou.

Dozvolite si ući u rezonanciju sa ovim drevnim instrumentima i uspostaviti ravnotežu koja je vaša izvorna priroda. Sa pozitivnim promjenama otvaramo vrata zdravlju, ljubavi, obilju.

NAMASTE

Detalji