GONG zvučna KUPKA u Ogulinu

Dragi prijatelji,

s radošću Vas obavještavamo da će se zvuk i vibracija Gongova  ponovno čuti u Ogulinu, u yoga studiu na adresi Bernardina Frankopana 32.

Pridružite nam se u subotu, 12.08.2023. na zvučnom putovanju u Ogulinu,  sa početkom u 19,00 sati i dopustite si otpustiti sve što Vam više ne treba i što Vam više ne služi.

U ovim izazovnim vremenima svatko od nas pokušava pronaći mir za naš duh, dušu i tijelo. Želja nam je osloboditi se napetosti i strahova koji su proizvod svakidašnje neizvjesnosti.

Gong kupka nas vodi u duboka stanja opuštenosti gdje strah prelazi u ljubav i mi se otvaramo za nove, pozitivne promjene.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću,  dekicu za pokriti (može i vreća za spavanje) i bočicu sa vodom.

Kotizacija: 15 €

Svoj dolazak možete potvrditi mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375 i na 0923000933 Iva Sabolek.

 

Radujemo se ponovnom susretu.

 

Zvučna kupka je oblik meditacije u kojem sudionici leže ili sjede, u njima najugodnijem položaju. Svatko za vrijeme kupke prolazi kroz svoje jedinstveno iskustvo koje ovisi o tome  gdje se isti nalazi na svom životnom putu i koliko je spreman i otvoren za prihvaćanje promjena. 

Kada smo izloženi zvuku Gonga, lakše se duboko opustimo. Usporavaju se moždani valovi i mi ulazimo u stanje budnog sanjanja, u kojem tijelo vodi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i duše i tamo pokreće samoozdravljenje. Brišu se negativni zapisi i traume koje smo pohranili duboko u sebi. Pospješuje se cirkulacija krvi i limfe i povećava se životna energija. Uspostavlja se prirodna frekvencija našeg bića.

Zvučna Gong kupka je odlična terapija protiv stresa, depresije, umora, ljutnje, straha te mnogih drugih stanja koja se odnose na nedostatak ravnoteže u tijelu.

Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav.

Nakon kupke se osjećamo odmorno i svježe.

Detalji
 • Početak
  12/08/2023 19:00
 • Lokacija
 • Organizator
 • Adresa
  Yoga studio, Bernardina Frankopana 32, Ogulin
 • Mobitel
  +385995453375 Višnja ili +385923000933 Iva
 • Email
  visnja.bilen@gmail.com