GONG zvučna KUPKA – Proljetni ekvinocij

Dragi svi,

u nedjelju, 20.03.2022. u  16,33 sati počinje proljetni ekvinocij. To je doba godine kada je izjednačena duljina dana i noći. Proljetni ekvinocij kod nas predstavlja početak proljeća, ali i početak nove astrološke godine. Vrijeme je da usmjerimo pažnju na želje svoje duše i da ih učinimo opipljivima. Upravo vrijeme vladavine Ovna je savršeno vrijeme za započinjanje nečeg novog.

Pridružite nam se i ovu nedjelju sa početkom u 18,30 i 20,00 sati na još jednom zvučnom putovanju i dopustite si otpustiti sve što Vam ne treba i što Vam više ne služi. Otvorite svoja srca i pripremite se za nove, pozitivne promjene. Sa pozitivnim promjenama otvaramo vrata zdravlju, ljubavi, obilju……

Gong je instrument najjače transformacijske snage i najrezonantniji instrument na zemlji. Kada smo izloženi zvuku Gonga, lakše se duboko opustimo. Usporavaju se moždani valovi i mi ulazimo u stanje budnog sanjanja, u kojem tijelo vodi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i duše i tamo pokreće samoozdravljenje. Brišu se negativni zapisi i traume koje smo pohranili duboko u sebi. Pospješuje se cirkulacija krvi i limfe i povećava se životna energija. Uspostavlja se prirodna frekvencija našeg bića.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti (može i vreća za spavanje) i bočicu sa vodom.

Broj sudionika je ograničen. Molim Vas da svoj dolazak potvrdite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Prilog: 50,00 kn

Radujemo se novim počecima.

 

Detalji
 • Početak
  20/03/2022 18:30
 • Lokacija
 • Organizator
 • Adresa
  Centar SHANTI, Karlovac, Maksimilijana Vrhovca 10
 • Mobitel
  0995453375
 • Email
  visnja.bilen@gmail.com