GONG zvučna KUPKA – Beach Bar Old Town, Ozalj

Dragi svi,

Pridružite nam se u petak, 13.08.2021. na kupalištu ispod starog grada Ozlja, sa početkom u 19,00 sati i dopustite si uživati uz blagotvorne vibracije i zvuk Gongova. Gong kupka je jedan od načina na koji podižemo svoju vibraciju, a sa njom svoj imunitet, svoju svjesnost i širimo ljubav. To je putovanje koje nam donosi duboki mir i podržava nas u namjeri da ostvarimo pozitivne promjene.

Organizator radionice je Beach bar Old Town, Kupska 1, Ozalj.
Gongove svira Višnja Bilen, certificirana preaktičarka Peter Hess zvučne masaže i Gong praktičar.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, dekicu za pokriti, a može i vreća za spavanje i bočicu sa vodom.

Prilog: 50,00 kn.

Radujemo se zajedničkom druženju.

Zvučna gong kupka je oblik meditacije u kojem sudionici leže ili sjede u njima najugodnijem položaju i “kupaju” se u zvuku moćnih vibracija gongova. Svatko za vrijeme kupke prolazi kroz svoje jedinstveno iskustvo koje ovisi koliko je isti spreman i otvoren za prihvaćanje promjena. Slušajući gong dozvoljavamo da zvuk ulazi u svaku stanicu našeg tijela i duše i na taj način briše negativne zapise i traume koje smo pohranili duboko u sebi, oslobađamo se stresa, depresije, strahova. Poboljšava se cirkulacija krvi i limfe.
Odstranjivanjem raznih blokada i napetosti, jača imunološki sustav. Povećava se vitalnost i životna energija. Uspostavlja se harmonija koja je iz nekog razloga narušena.
Nakon kupke se osjećamo odmorno i svježe.

Detalji
  • Početak
    13/08/2021 19:00
  • Lokacija
  • Adresa
    Beach bar Old Town, Kupska 1, Ozalj
  • Mobitel
    0995453375