IVANIĆ GRAD – GONG zvučna KUPKA

Dragi prijatelji zvuka,

Sa radošću Vas obavještavamo da smo ponovno u Ivaniću u četvrtak, 20.01.2022. u Društvenom domu, Šarampov Donji, Ivanić Grad, Ulica S. Majdeka 67, sa početkom u 19,00 sati.

Pridružite nam se  i zajedno sa nama uživajte u blagotvornim vibracijama planetarnih Gongova i terapijskih Peter Hess tibetanskih zdjela.

Poklonite sebi duboko opuštanje i dozvolite si otpustiti sve što Vam više ne služi.

Gong je instrument najjače transformacijske snage i najrezonantniji instrument na zemlji.  Kada smo izloženi zvuku Gonga, lakše se duboko opustimo. Usporavaju se moždani valovi i mi ulazimo u stanje budnog sanjanja, u kojem tijelo vodi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i tamo pokreće samoozdravljenje. Brišu se negativni zapisi i traume koje smo pohranili duboko u sebi. Pospješuje se cirkulacija krvi i limfe i povećava se životna energija. Uspostavlja se prirodna frekvencija našeg bića.

Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti (može i vreća za spavanje) i bočicu sa vodom.

Broj sudionika je ograničen. Molim Vas da svoj dolazak potvrdite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Prilog: 70,00 kn

 

Veselimo se ponovnom druženju

Detalji