IVANIĆ GRAD-GONG zvučna KUPKA

Dragi svi,

Sa radošću Vas pozivamo na još jedno zvučno putovanje u Ivanić Grad, u subotu 24.09.2022. u prostor Dječjeg vrtića RODA, na adresi Vulinčeva 3, sa početkom u 17,30 i 19,00 sati.

Živimo u vremenu velikih izazova i zbog toga smo u stalnom traženju načina da se što bolje i kvalitetnije opustimo.

Kada smo opušteni osjećamo se zdravije, lakše se nosimo sa manje ugodnim situacijama u životu, kreativniji smo, radni učinak nam je kvalitetniji, otvoreniji smo prema novim idejama i mogućnostima, komunikativniji smo…..kada smo opušteni….sretniji smo.

Poklonite sebi opuštanje i dozvolite si otpustiti sve što Vam više ne treba i što Vam više ne služi. Gong je instrument najjače transformacijske snage i najrezonantniji instrument na zemlji.  Kada smo izloženi zvuku Gonga, lakše se duboko opustimo. Usporavaju se moždani valovi i mi ulazimo u stanje budnog sanjanja, u kojem tijelo vodi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i duše i tamo pokreće samoozdravljenje. Brišu se negativni zapisi i traume koje smo pohranili duboko u sebi. Pospješuje se cirkulacija krvi i limfe i povećava se životna energija. Uspostavlja se prirodna frekvencija našeg bića.

Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti, a može i vreća za spavanje i bočicu sa vodom.

Kotizacija: 80,00 kn

Molim Vas da svoj dolazak obavezno najavite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Veselimo se ponovnom druženju

Detalji