IVANIĆ GRAD-GONG zvučna KUPKA

Dragi svi,

Svakodnevno smo izloženi brojnim izazovima i iskustvima zbog kojih smo vrlo često u potrazi za kvalitetnim odmorom i opuštanjem.
Gong kupka je jedan od načina na koji se možemo opustiti i osjetiti duboki mir na svim nivoima svoga bića.

Pridružite nam se i ove subote, 26.09.2020. u Ivanić Gradu, u Studiu za pilates ISKORAK, na adresi Ulica Krešimira IV 2 a, u dva termina. Prvi termin u 17,30 i drugi od 19,00 sati.

Gong svojim zvukom i vibracijom potiče pozitivne procese u tijelu:
-duboko opušta
-harmonizira svaku stanicu u tijelu
-oslobađa od napetosti i blokada u tijelu
-jača samopouzdanje, kreativnost i motivaciju
-oslobađa od negativnih obrazaca
-povećava vitalnost i životnu energiju

Zbog epidemioliških mjera broj mjesta je ograničen. Molim Vas da svoj dolazak obavezno potvrdite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape i dekicu za pokriti, a može i vreća za spavanje.

Prilog: 70,00 kn

Veselimo se ponovnom druženju

 

Zvučna kupka je oblik meditacije u kojem sudionici leže ili sjede, u njima najugodnijem položaju. Svatko za vrijeme kupke prolazi kroz svoje jedinstveno iskustvo koje ovisi koliko je isti spreman i otvoren za prihvaćanje promjena.
Slušajući Gong, dozvoljavamo da zvuk ulazi u svaku stanicu našeg tijela i Duše i na taj način briše negativne zapise i traume koje smo duboko pohranili u sebi. Oslobađamo se stresa, depresije, strahova. Poboljšava se cirkulacija krvi i limfe.
Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav i povećava se životna energija.
Zvuk Gonga u čovjeku ostvaruje sklad na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou.
Dozvolite si ući u rezonanciju sa ovim drevnim instrumentima i uspostaviti ravnotežu koja je vaša izvorna priroda. Sa pozitivnim promjenama otvaramo vrata zdravlju, ljubavi, obilju.

NAMASTE

Detalji