IVANIĆ GRAD-GONG zvučna KUPKA

Dragi prijatelji zvuka,

Sa radošću Vas obavještavamo da smo ponovno u Ivanić Gradu, u subotu 22.05.2021. u prostoru Studia za pilates ISKORAK, na adresi Krešimira IV 2a, sa početkom u 17,30 i 19,00 sati.

Pridružite nam se i ove subote i zajedno sa nama uživajte u blagotvornim vibracijama planetarnih Gongova i terapeutskih Peter Hess tibetanskih zdjela.
Poklonite sebi duboko opuštanje i dozvolite si otpustiti sve što Vam više ne služi.

Gong je instrument najjače transformacijske snage i najrezonantniji instrument na zemlji. Kada smo izloženi zvuku Gonga, lakše se duboko opustimo. Usporavaju se moždani valovi i mi ulazimo u stanje budnog sanjanja, u kojem tijelo vodi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i duše i tamo pokreće samoozdravljenje. Brišu se negativni zapisi i traume koje smo pohranili duboko u sebi. Pospješuje se cirkulacija krvi i limfe i povećava se životna energija. Uspostavlja se prirodna frekvencija našeg bića.
Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav.

Zbog epidemioloških mjera, broj sudionika je ograničen. Zato Vas molim da svoj dolazak obavezno najavite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti, a može i vreća za spavanje i bočicu sa vodom.

Prilog: 70,00 kn

Veselimo se ponovnom druženju

Detalji