KARLOVAC-GONG zvučna KUPKA

Dragi svi,

Ljeto nam je na izmaku, a jesen već najavljuje svoj dolazak.
Vrijeme je da uberemo plodove svojih želja, nadanja i svega što smo posijali, a što je pronašlo svoje plodno tlo. Kako bi uživali u primanju nadolazećih darova, potrebno je otpustiti ono što nam više ne služi, a čega se grčevito držimo i otvoriti ruke kako bi primili sve ono što je tu upravo za nas u ovom trenutku najpotrebnije.

Pridružite nam se u nedjelju, 25.09.2022., u Karlovcu, u SHANTI Studiu za yogu i zvukoterapiju, na adresi Maksimilijana Vrhovca 10,  sa početkom u 20,00 sati, u jedinstvenoj meditaciji sa Gongovima i tibetanskim zdjelama, kojom ćemo iskazati zahvalnost za obilje koje nam dolazi, ali i za sve čega smo se oslobodili kako bi pokrenuli promjene i osobni rast.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću (trenirku), tople čarape i dekicu za pokriti, a može i vreća za spavanje.

Kotizacija: 70 kn

info i prijave mailom: visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375

Veselimo se ponovnom susretu.

 

Zvučna kupka je oblik meditacije u kojem sudionici leže ili sjede, u njima najugodnijem položaju. Svatko za vrijeme kupke prolazi kroz svoje jedinstveno iskustvo koje ovisi koliko je isti spreman i otvoren za prihvaćanje promjena.
Slušajući Gong, dozvoljavamo da zvuk ulazi u svaku stanicu našeg tijela i Duše i na taj način briše negativne zapise i traume koje smo duboko pohranili u sebi. Oslobađamo se stresa, depresije, strahova. Poboljšava se cirkulacija krvi i limfe.
Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav i povećava se životna energija.
Zvuk Gonga u čovjeku ostvaruje sklad na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou.
Dozvolite si ući u rezonanciju sa ovim drevnim instrumentima i uspostaviti ravnotežu koja je vaša izvorna priroda. Sa pozitivnim promjenama otvaramo vrata zdravlju, ljubavi, obilju.

Detalji