KARLOVAC-GONG zvučna KUPKA

Dragi prijatelji,

nakon kratke ljetne stanke, prostor Studia za yogu i zvukoterapiju SHANTI, ponovno će se ispuniti vibracijom i zvukom Gongova i tibetanskih zdjela u nedjelju, 11.09.2022. sa početkom u 20,00 sati.

Sa radošću vas pozivamo da nam se pridružite u jedinstvenoj meditaciji i dopustite sebi osjetiti ove blagotvorne vibracije koje će vam donijeti mir, opuštanje, odmor i pomoći vam pokrenuti pozitivne promjene.

Postanite i Vi član našeg programa vjernosti kojim Vam svaku petu kupku poklanjamo.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću (trenirku) i boćicu sa vodom.

Prilog: 70,00 kn

info i prijave mailom: visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375 

 

Veselimo se ponovnom susretu.

 

Zvučna kupka je oblik meditacije u kojem sudionici leže ili sjede, u njima najugodnijem položaju. Svatko za vrijeme kupke prolazi kroz svoje jedinstveno iskustvo koje ovisi koliko je isti spreman i otvoren za prihvaćanje promjena.

Slušajući Gong, dozvoljavamo da zvuk ulazi u svaku stanicu našeg tijela i Duše i na taj način briše negativne zapise i traume koje smo duboko pohranili u sebi. Oslobađamo se stresa, depresije, strahova. Poboljšava se cirkulacija krvi i limfe.
Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav i povećava se životna energija.

Zvuk Gonga u čovjeku ostvaruje sklad na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou.

Dozvolite si ući u rezonanciju sa ovim drevnim instrumentima i uspostaviti ravnotežu koja je vaša izvorna priroda. Sa pozitivnim promjenama otvaramo vrata zdravlju, ljubavi, obilju.

Detalji