LIGHTARIAN SOUND OF SOUL-zvučna kupka punog mjeseca uz Lightarian Reiki meditaciju

LIGHTARIAN SOUND OF SOUL

 

Po prvi puta na jednom mjestu imamo priliku da kroz Lightarian Reiki meditaciju i zvučnu kupku otpustimo stare obrasce, duboko se opustimo, obnovimo životnu radost, ojačamo samopouzdanje, potaknemo proces iscjeljivanja fizičkog tijela, te vratimo psihički i emocionalni mir.

Sa radošću Vas pozivamo da nam se pridružite u nedjelju 02.07.2023. u SHANTI-Studio za yogu i zvukoterapiju, na adresi u Karlovcu, M. Vrhovca 10, sa početkom u 20,00 sati i zajedno sa nama uživate u iscjeljujućim vibracijama koje će nam pomoći da pokrenemo pozitivne promjene i prizovemo obilje u svoj život.

. Molim Vas da svoj dolazak  najavite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću,  i bočicu sa vodom.

Postanite i Vi član našeg programa vjernosti kojim Vam svaku petu kupku poklanjamo.

Kotizacija: akcijska cijena 10 €

Veselimo se novim iskustvima.

 

Lightarian Reiki meditaciju vodi Marijan Juričić, a zvučnu kupku izvode Višnja Bilen i Željka Komlenac.

 

Marijan Juričić ceritificrani je Usui Reiki i Lightarian™ Reiki učitelj i osnivač Lighthouse Centra.

Niz godina bavi se podučavanjem Reiki metode i pružanjem iscjeljujućih Reiki tretmana. Smatra da je moć Reikija dar koji bi trebao biti dostupan svima.Iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata svih dobi i životnih pozadina. Reikijem se bavi uživo i na daljinu, a klijenti mogu birati između individualnog i grupnog pristupa. Također je i certificirani praktičar Access facelifting-a te radi i energetske tretmane pomlađivanja lica.

 

Željka Komlenac, po zanimanju profesor glazbene kulture koja već dugi niz godina radi u osnovnoj školi. Završila je Peter Hess Akademiju u Zagrebu i postala certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masažei certificirana KLIK® praktičarka. Učila je sviranje Gonga  na Gong intenzivu kod profesorice Silvane Leskovar i Mirjane Maksimović. Također je završila obuku za Relax kids trenera te je postala  i certificirani Reiki majstor.

Višnja Bilen, osnivačica i predsjednica Udruge Shanti, certificirana je Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, cerificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

Svoja znanja o Gongu, tibetanskim zdjelama i ostalim holističkim instrumentima, stekla je i unapređuje kroz brojne seminare i radionice velikog majstora Gonga Don Conreauxa iz Amerike, kroz Peter Hess Akademiju, Sound Healing Academy , kroz učenja Jonathana Goldmana, te inu literaturu koja govori o zdravljenju sa zvukom.

 

Lightarian  Reiki jedinstveni je i prošireni sistem Reiki-ja koji će dodatno povisiti vašu osobnu vibraciju, te znatno ubrzati iscjeljivanje vaših eteričkih polja i fizičkog tijela.

Unutar cjelokupnog spektra Reiki energije postoji 8 razina vibracija. Usui Reiki nalazi se na prvom nivou, Karuna Reiki na drugom, a Lightarian Reiki obuhvaća šest najviših nivoa vibracija (od trećeg do osmog).

Sam izraz Lightarian govori o biću koje integrira Svjetlosnu energiju i majstorira tu istu energiju kako bi proširio svijest i ubrzao duhovnu evoluciju.

Lightarian energije kroz uporabu uključuju:

-kontrolu nad svojim životom,

-čišćenje svih nepoželjnih aspekata,

-iscjeljivanje,

-aktivacijski rad i

-manifestaciju.

 

 

Detalji