LIGHTARIAN SOUND OF SOUL

LIGHTARIAN SOUND OF SOUL

RETREAT NA OTOKU IŽU 22.-25.06.2023.

 

Bajkoviti otok  Iž smjestio se između otoka Ugljana i Dugog otoka. Njegova površina od svega 18 m2 govori da je pošteđen od  masovnog turizma. Ako ste i vi u potrazi za destinacijom oslobođenom gužvi, kako bi se napunili pozitivnom energijom i doživjeli potpuni odmor od stresne svakodnevice onda je otok Iž prava destinacija za vas.

Pridružite nam se i dopustite si  doživjeti  nezaboravno iskustvo ovog čarobnog otoka čije će vas rajske plaže i obalna mjesta oduševiti te kroz naš program koji vam nudimo učiniti da zasjate novim sjajem.

Sklad uma, duha i tijela ključ je za naše psihofizičko zdravlje.

Po prvi puta na jednom mjestu imamo priliku da kroz iscjeljujuće djelovanje Lightarian Reiki-ja, zvukoterapije i kundalini yoge otpustimo stare obrasce, duboko se opustimo, obnovimo životnu radost, ojačamo samopouzdanje, potaknemo proces iscjeljivanja fizičkog tijela, te vratimo psihički i emocionalni mir.

 

Raspored programa:

07,00 – Kundalini yoga

09,00 – doručak

10,00 – Lightarian sound of soul

14,00 – individualni Ligtarian Reiki tretmani i Peter Hess zvučne masaže

18,30- večera

20,00 –zvučna kupka uz vođenu meditaciju

 

Ručak je moguće dogovoriti u Hotelu Korinjak. Cijena istog po osobi  iznosi 06,00-10,00 €.

Smještaj je  u privatnoj kući u dvokrevetnim sobama.

Cijena retreata: 400,00 €

Za rane prijave do 15.06.2023. cijena iznosi 350,00 €.

U cijenu ulazi smještaj, 3 x doručak,  3 x večera, cijeli program i individualni tretmani za svakog polaznika.

Zbog ograničenog broja mjesta, rezervirajte svoje mjesto što prije.

 

Info i prijave: Višnja Bilen 0995453375

                    Marijan Juričić 0923021873

                 Željka Komlenac  098730623

Radujemo se.

 

 

Moje ime je Marijan Juričić. Ceritificrani sam Usui Reiki i Lightarian™ Reiki učitelj i osnivač Lighthouse Centra. Niz godina bavim se podučavanjem Reiki metode i pružanjem iscjeljujućih Reiki tretmana.

Smatram da je moć Reikija dar koji bi trebao biti dostupan svima, a sa zadovoljstvom mogu reći kako iza sebe imam veliki broj zadovoljnih klijenata svih dobi i životnih pozadina. Reikijem se bavim uživo i na daljinu, a klijenti mogu birati između individualnog i grupnog pristupa. Također sam i certificirani praktičar Access facelifting-a te radim i energetske tretmane pomlađivanja lica.

Moje ime je Željka Komlenac, po zanimanju sam profesor glazbene kulture te već dugi niz godina radim u osnovnoj školi. Nakon završenog fakulteta počinje mi se buditi interes za glazboterapiju (koja je tada u Hrvatskoj bila na samim počecima) te sam 2005. završila seminar glazboterapije. Tu sam dobila uvid koliko je glazba nježan, ali i veoma moćan alat, te koliko može pomoći i motivirati osobu prema specifičnom ne glazbenom cilju. Radeći u školi i sa djecom sa posebnim potrebama uvidjela sam koliko lijepo reagiraju na glazbu i na moj pristup njima i tada sam shvatila da se u budućnosti  ipak vidim kao terapeut ne samo za djecu već i odrasle, i da tim putem trebam krenuti. Počela sam istraživati gdje bih mogla steći i nadograditi svoje znanje. Tako sam 2019. godine saznala za Peter Hess Akademiju u Zagrebu, otkrila zvukoterapiju u koju sam se beskrajno zaljubila te sam završila i dobila certifikate za njihov Klik program za djecu , Gong intenziv te postala i certificirani praktičar zvučne masaže koju od svega navedenog posebno volim raditi. Također sam završila obuku za Relax kids trenera te sam i certificirani Reiki majstor.

Višnja Bilen, osnivačica i predsjednica Udruge Shanti, certificirana je Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, cerificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

Svoja znanja o Gongu, tibetanskim zdjelama i ostalim holističkim instrumentima, stekla je i unapređuje kroz brojne seminare i radionice velikog majstora Gonga Don Conreauxa iz Amerike, kroz Peter Hess Akademiju, Sound Healing Academy , kroz učenja Jonathana Goldmana, te inu literaturu koja govori o zdravljenju sa zvukom.

 

 

Detalji