NOVIGRAD NA DOBRI-GONG zvučna KUPKA LIGHTARIAN SOUND OF SOUL

NOVIGRAD NA DOBRI

GONG zvučna KUPKA

UZ GRUPNI LIGHTARIAN REIKI TRETMAN I MEDITACIJU

LIGHTARIAN SOUND OF SOUL

SHANTI-Studio za yogu i zvukoterapiju (www.shanti.hr) u suradnji sa LIGHTHOUSE centrom ( www.lighthousecentar.eu) iz Rijeke organizira Gong zvučnu kupku i Lightarian Sound of soul po prvi puta u prekrasnom ambijentu starog grada Novigrad na Dobri, u nedjelju 23.07.2023. sa početkom u 19,30 sati.

Imat ćemo priliku kroz grupni Lightarian Reiki tretman, meditaciju i zvučnu kupku da se duboko opustimo, obnovimo životnu radost, otpustimo stare obrasce, ojačamo samopouzdanje, potaknemo proces iscjeljivanja fizičkog tijela, te vratimo psihički i emocionalni mir.

Podarite sebi nezaboravno iskustvo koje će Vas nadahnuti i pomoći da pokrenete pozitivne promjene i tako prizovete zdravlje, ljubav, obilje, svjesnost u svoj život.

Potrebno je ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, dekicu za pokriti i flašicu sa vodom.

Molim Vas da svoj dolazak najavite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375 (Višnja), 0923021873 (Marijan)

Prilog: 30,00 € 

Veselimo se Vašem dolasku.

Gong zvučnu kupku izvode Višnja Bilen i E-Nomad.

Lightarian Sound of Soul i Lightarian Reiki meditaciju vodi Lightarian Reiki majstor/učitelj Marijan Juričić uz zvučnu podršku Željke Komlenac i Višnje Bilen.

 

Lightarian Sound of Soul 

Lightarian Sound of Soul je jedinstvena kombinacija Lightarian Reikija i zvukoterapije. Ova inovativna praksa spaja snagu energetskog iscjeljivanja Lightarian Reikija s transformirajućim svojstvima zvuka i vibracija koje donosi zvukoterapija. Ova integracija stvara snažno iskustvo iscjeljivanja koje istovremeno djeluje na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou. 

Lightarian Sound of Soul kombinira esenciju Lightarian Reikija s transformativnim svojstvima zvuka i vibracija iz zvukoterapije. Ova praksa koristi se za dubinsko iscjeljivanje i proširenje svijesti. Kada se primjenjuje Lightarian Sound of Soul, iskusni praktičari koriste Lightarian Reiki energiju kako bi podržali protok energije kroz tijelo pojedinca, dok istovremeno koriste zvuk i vibracije zvukoterapije kako bi oslobodili blokade i harmonizirali energetsko polje.

Prednosti Lightarian Sound of Soul prakse uključuju: 

– Duboko opuštanje: Zvuk i vibracije pomažu pri postizanju stanja duboke relaksacije, smanjenju stresa i tjeskobe te podržavaju oporavak tijela. 

– Energetsko čišćenje: Kombinacija Lightarian Reikija i zvuka pomaže u uklanjanju energetskih blokada, oslobađanju emocionalnih napetosti i vraćanju ravnoteže u energetskom sustavu.

– Duhovni razvoj: Lightarian Sound of Soul praksa podržava duhovni rast, pomaže u proširenju svijesti i otvaranju veze s unutarnjim izvorom.

– Iscjeljenje tijela i uma: Integracija zvuka i energije stvara sinergijski učinak koji podržava holističko iscjeljivanje tijela i uma.

Zaključak:

Lightarian Sound of Soul je inovativna praksa koja kombinira moć Lightarian Reikija s transformacijskim svojstvima zvuka i vibracija. Ova integracija pruža dubinsko iskustvo energetskog iscjeljivanja i podržava holističko blagostanje pojedinca na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou. Kroz usklađivanje energije i oslobađanje blokada, Lightarian Sound of Soul praksa može pomoći pojedincima u postizanju dubokog opuštanja, promicanju iscjeljenja i podržavanju njihovog duhovnog razvoja.

Učinak Lightarian Sound of Soul sustava može biti različit za svaku osobu, jer svatko od nas ima jedinstvenu duhovnu putanju i individualno iskustvo. No, općenito, mnogi korisnici izvješćuju o sljedećim koristima i učincima:

  1. Pročišćenje energetskih blokada: Lightarian Sound of Soul radi na uklanjanju energetskih blokada u vašem energetskom polju. To može doprinijeti osjećaju veće prostranosti, oslobađanju emocionalnih ograničenja i pomaže vam da se oslobodite negativnih energija.P
  2. povezivanje s višim vibracijama: Sustav radi na proširenju vaše sposobnosti percipiranja i integriranja viših vibracija svijesti. To može rezultirati osjećajem dubljeg unutarnjeg mira, prisutnosti i povezanosti s višim aspektima sebe.
  3. Jačanje veze s dušom: Lightarian Sound of Soul podržava proces povezivanja s vašom dušom i jačanje svijesti o njenim porukama i vodstvu. To može dovesti do dubljeg razumijevanja svrhe vašeg života i vašeg duhovnog puta.
  4. Osnaživanje duhovnog rasta: Kroz rad sa zvukom i vibracijama, Lightarian Sound of Soul može podržati vaš duhovni rast i ubrzati proces osobnog razvoja. To može rezultirati većom svjesnošću, intuitivnim sposobnostima i razumijevanjem vašeg duhovnog puta.

Važno je napomenuti da svaki pojedinac doživljava ove učinke na svoj način. Rezultati mogu biti postupni i postepeni, pa je važno biti otvoren i prihvatiti proces koji se odvija tijekom rada s Lightarian Sound of Soul sustavom. Ako vas zanima osobno iskustvo s ovim sustavom, preporučujem da potražite povratne informacije i svjedočanstva drugih koji su ga koristili.

O nama:

Marijan Juričić ceritificrani je Usui Reiki i Lightarian™ Reiki učitelj i osnivač Lighthouse Centra.

Niz godina bavi se podučavanjem Reiki metode i pružanjem iscjeljujućih Reiki tretmana. Smatra da je moć Reikija dar koji bi trebao biti dostupan svima.Iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata svih dobi i životnih pozadina. Reikijem se bavi uživo i na daljinu, a klijenti mogu birati između individualnog i grupnog pristupa. Također je i certificirani praktičar Access facelifting-a te radi i energetske tretmane pomlađivanja lica.

Željka Komlenac, po zanimanju profesor glazbene kulture koja već dugi niz godina radi u osnovnoj školi. Završila je Peter Hess Akademiju u Zagrebu i postala certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masažei certificirana KLIK® praktičarka. Učila je sviranje Gonga  na Gong intenzivu kod profesorice Silvane Leskovar i Mirjane Maksimović. Također je završila obuku za Relax kids trenera te je postala  i certificirani Reiki majstor.

Višnja Bilen, osnivačica i predsjednica Udruge Shanti, certificirana je Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, cerificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

Svoja znanja o Gongu, tibetanskim zdjelama i ostalim holističkim instrumentima, stekla je i unapređuje kroz brojne seminare i radionice velikog majstora Gonga Don Conreauxa iz Amerike, kroz Peter Hess Akademiju, Sound Healing Academy , kroz učenja Jonathana Goldmana, te inu literaturu koja govori o zdravljenju sa zvukom.

E-Nomad (Energy Nomad), -Još za vrijeme osnovne škole krenuo je u školu gitare , istovremeno zanimajući se za istočnoborilačke vještine i meditaciju te kasnije razne spiritualne tehnike i ezoteriju.  Nakon završene elektrotehn. srednje škole(energetika) i inžinjerstva sigurnosti ,a paralelno se baveći uglavnom urbanom glazbom (kao bubnjar,gitarist, tonski tehničar, ton majstor, snimatelj i producent) , počinje ga zanimati Peter Hess akademija. Baveći se redovnim poslovima , tek kasnije završava  Peter Hess- Gong i počinje ga shvaćati kao transmiter-posrednik harmonične energije i vibracija iz neiscrpnih izvora Svemira. Na tom putu mu pomaže i neprikosnovena učiteljica Priroda.

 

Stari grad Novigrad na Dobri smješten je u idiličnoj prirodi, okružen šumovitim i zelenim brežuljcima iznad rijeke Dobre. Predstavlja jednu od najznačajnijih građevina kulturne baštine općine Netretić i Karlovačke županije.

Stari grad Novigrad na Dobri, zaštićeno je kulturno dobro upisano u Registar kulturnih dobara i Ministarstva Kulture Republike Hrvatske.

Kako do starog grada Novigrad na Dobri:na linku putovnica.net https://www.putovnica.net/odredista/hrvatska/novigrad-na-dobri

 

Detalji