NOVOGODIŠNJA GONG zvučna KUPKA

Dragi prijatelji,

Sa radošću Vas obaviještavamo da će se posljednja Gong zvučna kupka u 2022. godini  održati u nedjelju 18.12.2022. u Karlovcu, u SHANTI –Studio za yogu i zvukoterapiju, sa početkom u 18,30 i  20,00 sati.

Prosinac je mjesec darivanja, zahvalnosti i praštanja. Mjesec kada duboko poniremo u sebe i vodimo iskreni razgovor sami sa sobom preispitujući se o svojim postupcima.

Budimo zahvalni na svemu što nam je dano.  Zahvalimo se na  svim onim lijepim i manje lijepim iskustvima i izazovima koje smo doživjeli, a koji su nam pomogli da rastemo i napredujemo i postanemo ove osobe kakve  smo danas.

Pronađimo  mjesta i za oprost. Oprostimo najprije sebi, a onda ćemo moći oprostiti i svima koji su nas na bilo koji način povrijedili. 

Neka ova godina završi uz zvuk i vibraciju Gongova i tibetanskih zdjela. Neka nam njihovi čarobni zvuci i vibracija pomognu pokrenuti pozitivne promjene.

Otvorimo vrata zdravlju, ljubavi, obilju. Krenimo na zvučno putovanje u novo, ljepše, svježije.

 

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti i bočicu sa vodom.

Kotizacija: 70,00 kn (9,29 €)

Zbog ograničenog broja mjesta, molim Vas da svoj dolazak potvrdite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Postanite i Vi član našeg programa vjernosti u kojem Vam svaku petu kupku poklanjamo.

Veselimo se novom druženju.

 

 

Detalji