POSEBNI SAT KUNDALINI YOGE I MEDITACIJE

Dragi svi,

Pozivamo Vas da nam se pridružite na posebnom satu kundalini yoge u petak, 04.03.2022. sa početkom u 19,00 sati.
Pomoću seta vježbi i meditacije radit ćemo na osnaživanju živčanog sustava.

Ova nesigurna i nemirna vremena u velikoj mjeri utječu na naše mentalno zdravlje. Strah i neizvjesnost dodatno pojačavaju stres i anksioznost. Vrlo je važno ne dozvoliti da nas preuzmu negativne emocije koje mogu dovesti do fizičkih i psihičkih bolesti.

Kako bi što uspješnije upravljali stresom i bili manje nervozni u napetim i zahtjevnim situacijama, potreban nam je snažan živčani sustav.
Sa snažnim živčanim sustavom lakše se suočavamo sa stvarnošću. Sposobniji smo doživjeti i obraditi bolne događaje bez izbjegavanja, što nam pomaže da ostanemo zdravi.

Za prakticiranje Kundalini yoge nije potrebno predznanje. Kundalini yogu mogu prakticirati svi, potpuni početnici i oni koji su već prakticirali neki od vidova yoge.

Molim Vas da svoj dolazak najavite mailom visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Prilog 50,00 kn

Na sat Kundalini yoge potrebno je ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću (ako je moguće svjetlijih boja), bočicu sa vodom te otvoreno srce.

 

Kundalini yoga je drevna tehnika koja potječe iz loze „kraljevske yoge“ koja je dugo bila čuvana u tajnosti i prenosila se usmenim putem od učitelja odabranom učeniku. Tu dugo čuvanu tradiciju prekinuo je Yogi Bhajan, koji je znanje o Kundalini yogi donio na zapad 1969. godine i otvoreno ju počeo podučavati.

Kundalini yoga se još naziva joga svjesnosti. Ona je fizička, mentalna i duhovna disciplina koja nas uči kako da upravljamo svojom energijom. Sa njom razvijama svjesnost, karakter, snagu, suosjećanje i dostižemo samoostvarenje.

U Kundalini yogi najvažnije je naše iskustvo, a ne savršeno izvođenje vježbi. To je put osobnog razvoja.

Kundalini yoga uključuje kriye, meditacije i vježbe disanja. Precizno i svjesno kombinira dah, mudru, fokus oka, mantru, bandhe i položaje koji uravnotežuju žljezdani sustav, jačaju živčani sustav, proširuju kapacitet pluća i čiste krv. Osobi daje snagu i ravnotežu kako bi se suočila sa izazovima i lakše nosila sa nizom problema i stresom koji postaje njena svakodnevica. Njeni učinci su brzi i snažni.

Kundalini yoga uravnotežuje um, duh i tijelo. Razvija i održava fizičku, mentalnu i emocionalnu fleksibilnost.

Gopal Chandra Kaur (Višnja Bilen), certificirana je instruktorica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, certificirana praktičarka Peter Hess zvučne masaže, Gong praktičar i Reiki majstor.

 

 

 

Detalji
 • Početak
  04/03/2022 19:00
 • Lokacija
 • Organizator
 • Adresa
  Centar SHANTI, Karlovac, Maksimilijana Vrhovca 10
 • Mobitel
  0995453375
 • Email
  visnja.bilen@gmail.com