POSEBNI SAT KUNDALINI YOGE I MEDITACIJE

Dragi svi,

Pridružite nam se na ovom posebnom satu Kundalini yoge, na kojem ćemo pomoću seta vježbi pomoći protok limfne cirkulacije kako bi omogućili detoksifikaciju tijela.

Sat će se održati u prostoru Plesnog centra STUDIO 23, u Karlovcu, sa početkom u 19,00 sati. Trajanje sata kundalini yoge je od 90-100 minuta.

Tema: limfni sustav

Limfni sustav je dio cirkulacijskog i imuno sustava. Svakodnevno je izložen velikoj količini toksina koje unosimo u tijelo konzumacijom nezdrave hrane, pušenjem i udisanjem zagađenog zraka.

Ako limfni sustav ne funkcionira pravilno, toksini iz tijela se ne mogu izlučiti i otpad se počinje taložiti na različitim mjestima u tijelu.

Za prakticiranje Kundalini yoge nije potrebno predznanje. Kundalini yogu mogu prakticirati svi, potpuni početnici i oni koji su već prakticirali neki od vidova yoge.

Svaki sat Kundalini yoge je tematski i vođen isključivo prema učenju Yogi Bhajana.

Zbog epidemioloških mjera, molim Vas da svoj dolazak najavite mailom visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Prilog 50,00 kn

Na sat Kundalini yoge potrebno je ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću (ako je moguće svjetlijih boja), bočicu sa vodom te otvoreno srce.

Radujemo se susretu


Kundalini yoga je drevna tehnika koja potječe iz loze „kraljevske yoge“ koja je dugo bila čuvana u tajnosti i prenosila se usmenim putem od učitelja odabranom učeniku. Tu dugo čuvanu tradiciju prekinuo je Yogi Bhajan, koji je znanje o Kundalini yogi donio na zapad 1969. godine i otvoreno ju počeo podučavati.

Kundalini yoga se još naziva joga svjesnosti. Ona je fizička, mentalna i duhovna disciplina koja nas uči kako da upravljamo svojom energijom. Sa njom razvijama svjesnost, karakter, snagu, suosjećanje i dostižemo samoostvarenje.

U Kundalini yogi najvažnije je naše iskustvo, a ne savršeno izvođenje vježbi. To je put osobnog razvoja.

Kundalini yoga uključuje kriye, meditacije i vježbe disanja. Precizno i svjesno kombinira dah, mudru, fokus oka, mantru, bandhe i položaje koji uravnotežuju žljezdani sustav, jačaju živčani sustav, proširuju kapacitet pluća i čiste krv. Osobi daje snagu i ravnotežu kako bi se suočila sa izazovima i lakše nosila sa nizom problema i stresom koji postaje njena svakodnevica. Njeni učinci su brzi i snažni.

Kundalini yoga uravnotežuje um, duh i tijelo. Razvija i održava fizičku, mentalnu i

emocionalnu fleksibilnost.

Gopal Chandra Kaur (Višnja Bilen), certificirana je instruktorica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, certificirana praktičarka Peter Hess zvučne masaže, Gong praktičar i Reiki majstor.

Detalji
  • Početak
    19/08/2020 19:00
  • Lokacija
  • Organizator
  • Adresa
    Plesni centar STUDIO 23 u Karlovcu, Haulikova 24