RIJEKA-GONG zvučna KUPKA

Dragi svi,

ponovno smo zajedno u Rijeci, u subotu, 17.10.2020. u novom prostoru Art IN Fuzija, Milana Butkovića 2., sa početkom u 18,00 sati.

Svakodnevno smo izloženi brojnim izazovima i iskustvima zbog kojih smo vrlo često u potrazi za kvalitetnim odmorom i opuštanjem. Gong kupka je jedan od načina na koji se možemo opustiti i osjetiti duboki mir na svim nivoima svoga bića. To je putovanje koje nam pomaže i podržava nas u namjeri da ostvarimo pozitivne promjene i tako prizovemo zdravlje, ljubav, obilje, svjesnost u svoj život.

Zajedno pokrenimo pozitivne promjene.

Zbog epidemioloških mjera broj mjesta je ograničen. Molim Vas da svoj dolazak obavezno potvrdite na mail visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti i bočicu sa vodom.

Prilog: 70,00 kuna

Radujem se ponovnom druženju.

Zvučna kupka je oblik meditacije u kojem sudionici leže ili sjede, u njima najugodnijem položaju. Svatko za vrijeme kupke prolazi kroz svoje jedinstveno iskustvo koje ovisi koliko je isti spreman i otvoren za prihvaćanje promjena.

Slušajući Gong, dozvoljavamo da zvuk ulazi u svaku stanicu našeg tijela i Duše i na taj način briše negativne zapise i traume koje smo duboko pohranili u sebi. Oslobađamo se stresa, depresije, strahova. Poboljšava se cirkulacija krvi i limfe.
Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav i povećava se životna energija.

Zvuk Gonga u čovjeku ostvaruje sklad na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou.

Dozvolite si ući u rezonanciju sa ovim drevnim instrumentima i uspostaviti ravnotežu koja je vaša izvorna priroda. Sa pozitivnim promjenama otvaramo vrata zdravlju, ljubavi, obilju.

NAMASTE

Detalji
 • Početak
  17/10/2020 18:00
 • Lokacija
 • Organizator
 • Adresa
  Art In Fuzija, Milana Butkovića 2, 51000 Rijeka
 • Mobitel
  0995453375
 • Email
  visnja.bilen@gmail.com