RIJEKA-GONG zvučna KUPKA

Dragi prijatelji zvuka,

Sa radošću Vas obavještavamo da smo ponovno u Rijeci, u subotu 15.05.2021. u prostoru Art IN Fuzija, na adresi M. Butkovića 2, sa početkom u 18,00 sati.

Živimo u vremenu velikih izazova i zbog toga smo u stalnom traženju načina da se što bolje i kvalitetnije opustimo.
Kada smo opušteni osjećamo se zdravije, lakše se nosimo sa manje ugodnim situacijama u životu, kreativniji smo, radni učinak nam je kvalitetniji, otvoreniji smo prema novim idejama i mogućnostima, komunikativniji smo…..kada smo opušteni….sretniji smo.

Pridružite nam se na još jednom zvučnom putovanju i dozvolite sebi duboko opuštanje uz planetarne Gongove i terapeutske Peter Hess tibetanske zdjele.

Gong je instrument najjače transformacijske snage i najrezonantniji instrument na zemlji. Kada smo izloženi zvuku Gonga, lakše se duboko opustimo. Usporavaju se moždani valovi i mi ulazimo u stanje budnog sanjanja, u kojem tijelo vodi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i duše i tamo pokreće samoozdravljenje. Brišu se negativni zapisi i traume koje smo pohranili duboko u sebi. Pospješuje se cirkulacija krvi i limfe i povećava se životna energija. Uspostavlja se prirodna frekvencija našeg bića.
Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav.

Zbog epidemioloških mjera, broj sudionika je ograničen. Zato Vas molim da svoj dolazak obavezno najavite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Na kupku je potrebno ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, tople čarape, dekicu za pokriti, a može i vreća za spavanje i bočicu sa vodom.
Prilog: 70,00 kn

Radujemo se ponovnom druženju

Detalji
 • Početak
  15/05/2021 18:00
 • Lokacija
 • Organizator
 • Adresa
  Art In Fuzija, Milana Butkovića 2, 51000 Rijeka
 • Mobitel
  0995453375
 • Email
  visnja.bilen@gmail.com