RIJEKA-GONG zvučna KUPKA

Dragi prijatelji zvuka,

Sa radošću Vas obavještavamo da smo ponovno u Rijeci, u subotu 19.06.2021. u prostoru Art IN Fuzija, na adresi M. Butkovića 2, sa početkom u 18,00 sati.
Pridružite nam se na još jednom zvučnom putovanju i zajedno sa nama uživajte u blagotvornim vibracijama i zvuku planetarnih Gongova i terapeutskih Peter Hess tibetanskih zdjela. I ovaj će nas puta duboko opustiti i podržati nas u ostvarenju pozitivnih promjena.

Sa sobom ponesite prostirku ili karimat, ugodnu odjeću i bočicu sa vodom.

Molim Vas da svoj dolazak najavite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375.

Prilog: 70,00 kn

Veselimo se ponovnom susretu.

Zvučna kupka je oblik meditacije u kojem sudionici leže ili sjede, u njima najugodnijem položaju. Svatko za vrijeme kupke prolazi kroz svoje jedinstveno iskustvo koje ovisi koliko je isti spreman i otvoren za prihvaćanje promjena.
Slušajući Gong, dozvoljavamo da zvuk ulazi u svaku stanicu našeg tijela i Duše i na taj način briše negativne zapise i traume koje smo duboko pohranili u sebi. Oslobađamo se stresa, depresije, strahova. Poboljšava se cirkulacija krvi i limfe.
Odstranjivanjem različitih blokada i napetosti jača imunološki sustav i povećava se životna energija.
Zvuk Gonga u čovjeku ostvaruje sklad na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou.
Dozvolite si ući u rezonanciju sa ovim drevnim instrumentima i uspostaviti ravnotežu koja je vaša izvorna priroda. Sa pozitivnim promjenama otvaramo vrata zdravlju, ljubavi, obilju.

NAMASTE

Detalji
 • Početak
  19/06/2021 18:00
 • Lokacija
 • Organizator
 • Adresa
  Art In Fuzija, Milana Butkovića 2, 51000 Rijeka
 • Mobitel
  0995453375
 • Email
  visnja.bilen@gmail.com