ZAGREB-GONG zvučna KUPKA I LIGHTARIAN SOUND OF SOUL

GONG zvučna KUPKA
UZ GRUPNI LIGHTARIAN REIKI TRETMAN I MEDITACIJU
LIGHTARIAN SOUND OF SOUL

 

SHANTI-Studio za yogu i zvukoterapiju (www.shanti.hr) u suradnji sa LIGHTHOUSE centrom ( www.lighthousecentar.eu) iz Rijeke organizira Gong zvučnu kupku i Lightarian Sound of soul  u Zagrebu, u prostoru Art of Living, na adresi Ožujska ul 1, u subotu 09.12.2023. sa početkom u 18,00 sati.

Imat ćemo priliku da se kroz grupni Lightarian Reiki tretman, meditaciju i zvučnu kupku duboko opustimo, obnovimo životnu radost, otpustimo stare obrasce, ojačamo samopouzdanje, potaknemo proces iscjeljivanja fizičkog tijela, te vratimo psihički i emocionalni mir.

Podarite sebi nezaboravno iskustvo koje će Vas nadahnuti i pomoći da pokrenete pozitivne promjene i tako prizovete zdravlje, ljubav, obilje, svjesnost u svoj život.

Potrebno je ponijeti prostirku ili karimat, ugodnu odjeću, dekicu za pokriti i flašicu sa vodom.

Molim Vas da svoj dolazak najavite mailom na visnja.bilen@gmail.com ili na mob 0995453375 (Višnja), 0923021873 (Marijan)

Kotizacija: 30,00 €

Veselimo se Vašem dolasku.

 

Gong zvučnu kupku izvodi Višnja Bilen

Lightarian Sound of Soul i Lightarian Reiki meditaciju vodi Lightarian Reiki majstor/učitelj Marijan Juričić uz zvučnu podršku Željke Komlenac i Višnje Bilen.

 

 

Lightarian Sound of Soul

Lightarian Sound of Soul je jedinstvena kombinacija Lightarian Reikija i zvukoterapije. Ova inovativna praksa spaja snagu energetskog iscjeljivanja Lightarian Reikija s transformirajućim svojstvima zvuka i vibracija koje donosi zvukoterapija. Ova integracija stvara snažno iskustvo iscjeljivanja koje istovremeno djeluje na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou.

Lightarian Sound of Soul kombinira esenciju Lightarian Reikija s transformativnim svojstvima zvuka i vibracija iz zvukoterapije. Ova praksa koristi se za dubinsko iscjeljivanje i proširenje svijesti. Kada se primjenjuje Lightarian Sound of Soul, iskusni praktičari koriste Lightarian Reiki energiju kako bi podržali protok energije kroz tijelo pojedinca, dok istovremeno koriste zvuk i vibracije zvukoterapije kako bi oslobodili blokade i harmonizirali energetsko polje.

Prednosti Lightarian Sound of Soul prakse uključuju:

– Duboko opuštanje: Zvuk i vibracije pomažu pri postizanju stanja duboke relaksacije, smanjenju stresa i tjeskobe te podržavaju oporavak tijela.

– Energetsko čišćenje: Kombinacija Lightarian Reikija i zvuka pomaže u uklanjanju energetskih blokada, oslobađanju emocionalnih napetosti i vraćanju ravnoteže u energetskom sustavu.

– Duhovni razvoj: Lightarian Sound of Soul praksa podržava duhovni rast, pomaže u proširenju svijesti i otvaranju veze s unutarnjim izvorom.

– Iscjeljenje tijela i uma: Integracija zvuka i energije stvara sinergijski učinak koji podržava holističko iscjeljivanje tijela i uma.

Važno je napomenuti da svaki pojedinac doživljava ove učinke na svoj način. Rezultati mogu biti postupni i postepeni, pa je važno biti otvoren i prihvatiti proces koji se odvija tijekom rada s Lightarian Sound of Soul sustavom. Ako vas zanima osobno iskustvo s ovim sustavom, preporučujem da potražite povratne informacije i svjedočanstva drugih koji su ga koristili.

O nama:

Marijan Juričić ceritificrani je Usui Reiki i Lightarian™ Reiki učitelj i osnivač Lighthouse Centra sa sjedištem u Rijeci.

Niz godina bavi se podučavanjem Reiki metode i pružanjem iscjeljujućih Reiki tretmana. Smatra da je moć Reikija dar koji bi trebao biti dostupan svima.Iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata svih dobi i životnih pozadina. Reikijem se bavi uživo i na daljinu, a klijenti mogu birati između individualnog i grupnog pristupa. Također je i certificirani praktičar Access facelifting-a te radi i energetske tretmane pomlađivanja lica.

Željka Komlenac, po zanimanju profesor glazbene kulture koja već dugi niz godina radi u osnovnoj školi. Završila je Peter Hess Akademiju u Zagrebu i postala certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masažei certificirana KLIK® praktičarka. Učila je sviranje Gonga  na Gong intenzivu kod profesorice Silvane Leskovar i Mirjane Maksimović. Također je certificirani Relax kids trener te Reiki majstor.

Višnja Bilen, osnivačica i predsjednica Udruge Shanti, certificirana je Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i učiteljica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, cerificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute). Svoja znanja o Gongu, tibetanskim zdjelama i ostalim holističkim instrumentima, stekla je i unapređuje kroz brojne seminare i radionice velikog majstora Gonga Don Conreauxa iz Amerike, kroz Peter Hess Akademiju, Sound Healing Academy , kroz učenja Jonathana Goldmana, te inu literaturu koja govori o zdravljenju sa zvukom.

   
Detalji