Zvuk i vibracija

Dragi prijatelji,

Toliko sam sretna, da tu sreću želim podijeliti sa Vama.

Imam mladu klijenticu, petnaestogodišnju djevojčicu kojoj je dijagnosticiran hashimoto, bolest štitnjače. Prvi nalaz hormona TSH bio je zapanjujuće velik, 6,7 mlU/L. Samo da napomenem da su referentne vrijednosti od 0,4 – 4,0 mIU/L. Specijalista endokrinolog bio je ne malo iznenađen sa visinom hormona pošto se radi o mladoj djevojčici. Odlučio je pričekati sa hormonalnom terapijom, pa se obratio majci djevojčice da pokuša u periodu od mjesec dana pronaći način da smanji te vrijednosti. Majka se obratila meni za pomoć jer zna da kao certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže radim sa klijentima. Prošlo je neko vrijeme dok smo uspjele uskladiti termine, pa je nakon samo trećeg tretmana došlo vrijeme za kontrolni pregled, a s njim i kontrolne laboratorijske pretrage.Rrazina hormona TSH spustila se na 2,5 mlU/L. Sreći nije bilo kraja. Liječnik je pitao majku kako je uspjela u tako kratkom vremenu svesti razinu hormona u normalu. Majka je iskreno rekla gdje je bila i na koji smo način uspjele. Iznenadilo me je što je liječnik potvrdio da je čuo da štitnjača vrlo dobro reagira na zvuk. Slijedeće kontrola je zakazana tek za pet mjeseci. Hvala hvala hvala.

I nije to jedina promjena. Djevojčici se poboljšala koncentracija pri učenju, oslobodila se nelagode koja se javljala u komunikaciji sa drugim ljudima, vratilo joj se samopouzdanje.

Duboko vjerujem u snagu i moć zvuka. I sama sam osjetila njegove benefite, što je i bio razlog zbog kojeg sam krenula učiti i raditi sa zvukom.

Hvala hrabroj majci na ukazanom povjerenju. Takove me priče dodatno motiviraju i inspiriraju u radu sa zvukom.

Leave a Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.